Ranch Marconi

Pogledaj unutra

Ranch Marconi

Doživite Čarobni Svijet Konjičkih Pustolovina na Ranchu Marconi!

Dobrodošli u oazu nezaboravnih doživljaja s Mayren agencijom za najam kuća za odmor! Sada je pravo vrijeme za rezervaciju jer gosti Mayren agencije ostvaruju poseban popust od 10% na svakog gosta do 01.06. i nakon 01.09.!

Jeste li spremni za putovanje u svijet zelenih pašnjaka i šumskih staza, gdje vas čekaju čarobne avanture u društvu konja? Ranch Marconi, naša pouzdana partnerska destinacija, pruža vam priliku da istražite prekrasnu prirodu Istre iz jedinstvene perspektive konjičkog svijeta.

Pustolovina počinje ovdje!

Zaronite u zelenilo oko sebe s našom raznolikom ponudom konjičkih aktivnosti, prilagođenih kako početnicima tako i iskusnim jahačima. Bez obzira na vaše jahačko iskustvo, Ranch Marconi nudi nezaboravne avanture za sve uzraste i nivoe vještina.

Uživajte u Nezaboravnim Avanturama!

Izleti kroz šume, jahanje vrhovima Labinštine, kupanje s konjima… Samo su neke od aktivnosti koje vas čekaju na našem ranču. Otkrijte skrivene staze, upoznajte se s divljim ljepotama Istre i uživajte u mirisima i zvukovima prirode. Svaka avantura je prilika za otkrivanje čuda i iznenađenja!

Ispunite svoje dane smijehom i radosti!

S našim iskusnim vodičima na čelu, vaša sigurnost je zajamčena dok se prepustite uživanju u prirodi i bliskosti s konjima. Od trenutka kad stupite na ranč, sve je podređeno vašem zadovoljstvu i užitku.

Stvorite Nezaboravne Uspomene!

Povedite svoje najbliže na putovanje koje će vas povezati s prirodom i jedni s drugima na način koji će vam obogatiti dušu i srce. Svaki trenutak proveden na Ranchu Marconi postaje dragocjena uspomena koju ćete nositi zauvijek.

Rezervirajte svoje mjesto u Čaroliji!

Ne čekajte više, krenite na konjičku avanturu snova s nama! Posjetite ranchmarconi.com i kontaktirajte nas danas kako biste se prepustili čarima prirode uz Ranch Marconi. Vaše nezaboravno iskustvo čeka na vas!

Mi preporučamo

Najbolji izbor vrhunskih luksuznih vila s bazenom u Hrvatskoj

Priuštite si odmor iz snova – opustite se u luksuznim vilama sa svojim najdražima. Uz Mayren odaberite vilu za odmor u srcu Istre – zelene oaze sjevernog Jadrana. Pogledajte našu ponudu vila za odmor i rezervirajte odmah.