Farma Drijade

Pogledaj unutra

Farma Drijade

Dobrodošli na Farmu Drijade, u suradnji s Mayren agencijom za najam kuća! Ovdje ćete doživjeti čaroliju ruralnog života, okruženi raznolikim životinjama i prirodom. Očekuju vas čarobni trenuci sa šarenim društvom i uzbudljive aktivnosti prilagođene svima!

Za goste naše agencije pripremili smo dva uzbudljiva doživljaja:

Posjet farmi:

Uzmite si vremena za sat čistog čarolije! Prošećite našom farmom i upoznajte šareni svijet životinja. Svi su dobrodošli – od najmanjih do najvećih. Stotinjak kokica raznih vrsta (daju nam bijela, žuta, smeđa, zelena i plava jaja), dvije pure, tri vijetnamske svinjice, magarica, dva konja, pet pasa, devet mačaka, stotinjak odraslih koza, tridesetak mladih jarica, dvadesetak ovaca i četvero ljudi čekaju vašu posjetu. Za samo predloženih simboličnih 5 eura donacije po osobi, pridružite nam se na ovoj nezaboravnoj avanturi!

Izlazak na ispašu:

Ako ste spremni za malo više adrenalina, priključite se našem izlasku na ispašu! Odvažite se na 3-4 sata pustolovine uz naša šarmantna stvorenja. Opremite se vodom, snackom i udobnom odjećom, jer vas čeka pravo malo čudo prirode. Nakon povratka na farmu, čeka vas slasna marendica od naših proizvoda, a cijena za grupu do 4 osobe iznosi samo 100 EUR!

Nakon što završite s posjetom ili izletom, imate priliku kupiti naše svježe mliječne proizvode od kozjeg mlijeka, kao što su sir, skuta, jogurt i sirutka, te svježa jaja. Uživajte u autentičnim okusima i podržite lokalnu poljoprivredu!

Napomene:

Farma Drijade je naš dom, stoga ga poštujte i uživajte u nezaboravnim trenucima uz nas! Vidimo se!

Mi preporučamo

Najbolji izbor vrhunskih luksuznih vila s bazenom u Hrvatskoj

Priuštite si odmor iz snova – opustite se u luksuznim vilama sa svojim najdražima. Uz Mayren odaberite vilu za odmor u srcu Istre – zelene oaze sjevernog Jadrana. Pogledajte našu ponudu vila za odmor i rezervirajte odmah.