Diving Rabac

Pogledaj unutra

Diving Rabac

Istražite podvodne avanture uz Diving Rabac! Dobrodošli u svijet istraživanja mora uz Mayren, vašu agenciju za iznajmljivanje kuća za odmor! Otkrijte uzbudljivo podvodno putovanje s Diving Rabac, našim izvrsnim partnerom, i uživajte u posebnom popustu od 5% za naše goste.

Otkrijte skriveni svijet pod vodom!

Zaronite u SSI ronilački centar “Diving Rabac”, koji se nalazi u hotelu Mimosa pored biciklističke trgovine. Centar, koji je otvoren u svibnju 2022., vode Paul Wimmer, Michaela Trum i Sebastian Feigl i nudi prijateljsku podršku s početnim i naprednim tečajevima. Mogući su dnevni izleti na najfascinantnija ronilačka mjesta u okolici!

Jednostavan pristup mjestima za ronjenje koja oduzimaju dah!

Putujte minibusom ili gliserom do nevjerojatnih lokacija poput olupine “Lina” na rtu Pečenj na otoku Cresu i prelijepog tunela “Barbakonac”, do kojih se stiže za 5-30 minuta.

Uronite u avanturu s povjerenjem!

Zanima vas ronjenje? Sudjelujte u uvodnim ronjenjima koja se održavaju svakodnevno! Dobijte 20-minutnu lekciju iz teorije ronjenja prije ulaska u vodu pod vodstvom instruktora. Niste sigurni u ronjenje? Isprobajte BESPLATNA uvodna ronjenja svake nedjelje! Jednostavno se prijavite u ronilački centar jedan dan unaprijed.

Mogućnosti za svakog istraživača! Preferirate li ronjenje?

Dostupni su izleti, tečajevi i iznajmljivanje opreme koji će vam pomoći da istražite čuda iznad i ispod površine vode.

Jezici i ponude

Centar nudi usluge na njemačkom, engleskom i nizozemskom jeziku. Otkrijte razne usluge uključujući ture ronjenja s disalicom, najam opreme, uvodna ronjenja, programe ronjenja za sve razine i najam opreme (isključivo za goste).

Za više informacija posjetite web stranicu: www.diving-rabac.de

Pripremite se za nevjerojatnu podvodnu avanturu uz Diving Rabac i Mayren. Zaronite i otkrijte čaroliju ispod valova!

Mi preporučamo

Najbolji izbor vrhunskih luksuznih vila s bazenom u Hrvatskoj

Priuštite si odmor iz snova – opustite se u luksuznim vilama sa svojim najdražima. Uz Mayren odaberite vilu za odmor u srcu Istre – zelene oaze sjevernog Jadrana. Pogledajte našu ponudu vila za odmor i rezervirajte odmah.